Ferienhaus Berlin - Ferien und Urlaub in Berlin

Wir wollen, dass Sie sich wohlfühlen.

Vakantiehuis - Berlin

Vakantie in Berlijn? Maar je! Het vakantiehuis ligt aan de rand van Berlijn - net buiten de stadsgrenzen vindt u het familievriendelijke vakantiehuis. Er zijn 8 personen comfortabel voor recreatie. En natuurlijk kunt u ook ontspannen op het terras, en een ruime tuin helemaal voor zichzelf. Gezinnen met en zonder kinderen, vrienden, jong en oud - ze verwijzen allemaal naar het vakantiehuis Berlijn www. vakantie-berlin. net precies goed. Twee badkamers zijn beschikbaar en een keuken waarin je (bijna) alle nodige keukenapparatuur. Natuurlijk hebben we ook een vaatwasser, een wasmachine en droger, magnetron, koffiezetapparaat, elektrisch fornuis. Door het hele huis u draadloze Emfpang (gratis). Ook kunt u het internet-pc te gebruiken. In de omgeving kunt u helemaal tot rust komen (rijden op 300 meter afstand). 3 supermarkten zijn binnen een paar minuten.
Als je aankomt met de trein: geen probleem. Met de S-Bahn lijn 7 is het huis van het centraal station ICE of ICE-Oosten Station in 35 minuten.

Als je aankomt met het vliegtuig: geen probleem. Uit Berlijn Schönefeld is het huis met de S-Bahn lijnen 9 en 7 in ongeveer 1 uur.

Aan de voorzijde van de S-Bahn-station Ahrensfelde, kunt u een taxi te reserveren (of tel. +49 30 44 33 22). De reis naar het vakantiehuis Berlijn, Jahn Road 13, ligt op 5 minuten en kost ongeveer € 6.

Als alternatief zijn we blij om u op te halen door voorafgaande informatie van Ahrensfelde S-Bahn-station met de auto van. Neem contact met ons op het nummer +49 171 3226162 e
Als u met de auto, geen probleem. De snelweg A10, afslag Berlin-Hohenschönhausen is slechts ongeveer 5 km Verwijderen.

Wij hechten waarde aan een comfortabel vakantiehuis in Berlijn Sadtrand. U moet zich comfortabel voelen bij ons. Dit omvat de televisies en telefoons in de kamers, een fax, een computer met internet en een laserprinter. Zelfs zakenreizigers dus alles te vinden om te werken in vrede.

Dr. Andreas und Marika Urbich
 • Afstand tot buren: 12 m
 • Afstand tot winkels: 1,0 km
 • Ander water of zwemmogelijkh.: 5,7 km
  Overdekt zwembad
 • Afstand tot restaurant: 800 m
 • Afstand tot stad: 15,0 km
  Berlin-Zentrum
 • Afstand Luchthaven: 30,0 km
 • Afstand tot het water: 3,5 km
  Overdekt zwembad

De genoemde afstanden zijn hemelsbreed.

De exacte locatie en routebeschrijving zullen we u toesturen zodra de boeking definitief is.